Zwangerschap

Informatie

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Zoveel speciale momenten in je leven waarvan dit er zeker een is en dat je die graag vast wil leggen begrijp ik als geen ander! Foto’s van de zwangerschap maak ik vaak rond de 30-35 weken en zoveel mogelijk buiten lekker in de natuur. Mocht je dit echt willen dan kan het natuurlijk ook thuis in je eigen omgeving. Er kunnen van verschillende samenstellingen foto’s worden gemaakt. Samen met je man of samen met grote broer of zus.

pakket #1 - €220

BOEKEN →

X

15 bewerkte foto's
Genoeg tijd dus geen tijdsdruk
Achteraf zelf te kiezen beelden via
een online gallerie
Contact vooraf incl stylingstips
Een gezellige ongedwongen shoot

X

X

X

X

pakket #2 - €245

X

20 bewerkte foto's
Genoeg tijd dus geen tijdsdruk
Achteraf zelf te kiezen beelden via
een online gallerie
Contact vooraf incl stylingstips
Een gezellige ongedwongen shoot

X

X

X

X

pakket #3 - €275

X

30 bewerkte foto's
Genoeg tijd dus geen tijdsdruk
Achteraf zelf te kiezen beelden via
een online gallerie
Contact vooraf incl stylingstips
Een gezellige ongedwongen shoot

X

X

X

X

Meest gekozen!

Sanne Haarsma

VOLGENDE →

Maaike heeft oog voor detail en echtheid Ze weet het juiste moment te vangen met haar camera. Wanneer ons zoontje net lacht. Of wanneer we net oogcontact maken. Zo ontzettend leuk ook om te zien hoe ons zoontje op haar reageerde! Het resulteerde in een prachtige plaat!

Fantastische fotografe!

Annemieke Hermans

VOLGENDE →

Maaike is een super fijne fotograaf, die je enorm op je gemak stelt. Ze is flexibel en heeft een goed gevoel voor details. Jij hoeft je als “model” alleen maar te focussen op jezelf, je partner of kind. Ondertussen zoekt zij de mooiste plaatjes op. Je hebt hierdoor helemaal niet het gevoel dat je er mooi op moet staan, dat ontstaat vanzelf, met de meest prachtige foto’s als resultaat!

De fotoshoot gaat als vanzelf!

VOLGENDE  →

Simone Overhein

Een professione fotografe met een hele boel geduld. Het contact vooraf was heel duidelijk en prettig. Ze heeft een gezinsshoot gemaakt met onze 2 jongens van destijds 2 en 4 jaar. We zijn nog steeds ontzettend blij met de resultaten. Alleen maar pluspunten!! Nu 2 jaar later tijd voor nieuwe foto's want wat zijn ze weer veranderd.

Een professionele fotografe met veel geduld.

VOLGENDE  →

Marlies Booijink

Enorm veel complimenten voor de mooie foto's die Maaike heeft gemaakt van onze familie. Prachtige stijl, ze heeft een prachtige manier om het zonlicht vast te leggen, ze is superlief voor de kindjes, zodat zij zich ook op hun gemak voelen. Aanrader dus!

Prachtige stijl, hoe ze het zonlicht vastlegt!

BOEKEN >

Werkwijze

Wil jij een shoot boeken? Leuk! We beginnen altijd met het afspreken van een datum voor de fotoshoot. Daarna stuur ik je dan een moodboards met kledingtips zodat jullie de outfits goed kunnen afstemmen op de omgeving. De locatie van de fotoshoot bepalen we in overleg. Ik heb een aantal mooie plekjes hier in de buurt (regio Zwolle, Raalte en Deventer) waar ik graag kom maar als je zelf een locatie in gedachten hebt kan dit natuurlijk ook! 

voor de shoot:

Niks is zo veranderlijk als het weer, dus we hebben van tevoren nog even contact daarover en alle vragen die je dan nog hebt kun je dan stellen. Mocht het weer er echt niet zo goed uitziet moeten we een andere datum gaan kiezen voor de shoot. Dit is alleen het geval als het gaat regenen. Mocht het gewoon bewolkt zijn dan kan de fotoshoot gewoon doorgaan.

na de shoot:

Na de fotoshoot ontvang je de foto's in een online galerij waar jullie ze in alle rust kunnen bekijken. Daarna kun je een keuze maken voor het pakket die jullie graag willen. Als ik jullie keuze heb ontvangen ga ik de foto’s uitgebreid bewerken en verstuur ik de beelden in hoge resolutie. Zo kunnen jullie zelf afdrukken van hoge kwaliteit maken.

wanneer boeken?

Ik kan helaas maar een beperkt aantal fotoshoots per jaar aannemen. Wil je dus zeker zijn van een plekje? Boek dan op tijd een fotoshoot! De weekenden zijn gewilde plekjes, dus deze tijden zitten eerder vol.
De fotoshoots vinden 's morgens vroeg of 's avonds plaats, tijdens het gouden uur. Mocht je met kinderen willen shooten is het wel handig dat je hier alvast over nadenkt van tevoren en nogmaals op tijd boekt.

BOEKEN >

Dankjewel voor je bericht!

Contact

Vul je gegevens hieronder in en ik stuur je zo snel mogelijk een berichtje terug! Tot snel.