Warme en liefdevolle foto's vol spontane momenten!

"Oh dat is precies zoals we zijn" Dat is het mooiste compliment dat je als fotograaf kan ontvangen. Spontane natuurlijke momenten, die probeer ik zo goed mogelijk voor jullie vast te leggen. Bekijk mijn portfolio van alle mogelijke fotoshoots.

portfolio gezinsshoot →

Sanne Haarsma

VOLGENDE →

Maaike heeft oog voor detail en echtheid Ze weet het juiste moment te vangen met haar camera. Wanneer ons zoontje net lacht. Of wanneer we net oogcontact maken. Zo ontzettend leuk ook om te zien hoe ons zoontje op haar reageerde! Het resulteerde in een prachtige plaat!

Fantastische fotografe!

Annemieke Hermans

VOLGENDE →

Maaike is een super fijne fotograaf, die je enorm op je gemak stelt. Ze is flexibel en heeft een goed gevoel voor details. Jij hoeft je als “model” alleen maar te focussen op jezelf, je partner of kind. Ondertussen zoekt zij de mooiste plaatjes op. Je hebt hierdoor helemaal niet het gevoel dat je er mooi op moet staan, dat ontstaat vanzelf, met de meest prachtige foto’s als resultaat!

De fotoshoot gaat als vanzelf!

VOLGENDE  →

Simone Overhein

Een professione fotografe met een hele boel geduld. Het contact vooraf was heel duidelijk en prettig. Ze heeft een gezinsshoot gemaakt met onze 2 jongens van destijds 2 en 4 jaar. We zijn nog steeds ontzettend blij met de resultaten. Alleen maar pluspunten!! Nu 2 jaar later tijd voor nieuwe foto's want wat zijn ze weer veranderd.

Een professionele fotografe met veel geduld.

VOLGENDE  →

Marlies Booijink

Enorm veel complimenten voor de mooie foto's die Maaike heeft gemaakt van onze familie. Prachtige stijl, ze heeft een prachtige manier om het zonlicht vast te leggen, ze is superlief voor de kindjes, zodat zij zich ook op hun gemak voelen. Aanrader dus!

Prachtige stijl, hoe ze het zonlicht vastlegt!

Dankjewel voor je bericht!

Contact

Vul je gegevens hieronder in en ik stuur je zo snel mogelijk een berichtje terug! Tot snel.